Deschacht gokte mogelijk wel op eigen wedstrijden

Deschacht gokte mogelijk wel op eigen wedstrijden

Belgische voetballer en verdediger bij Anderlecht Olivier Deschacht staat al een tijdje in het oog van de storm in verband met een gok schandaal. Er zijn vermoedens dat hij zou gewed hebben op zijn eigen wedstrijden bij paars-wit. De Belgische voetbalbond voerde een geheim onderzoek en heeft een sterk vermoeden dat Deschacht wel degelijk geld zou hebben ingezet op het verlies van Anderlecht in de Champions Leaguewedstrijd tegen het Portugese Benfica drie jaar geleden.

Heb jij ook zin om op voetbalwedstrijden of andere sporten in te zetten en hopelijk wat geld te winnen? Surf dan zeker eens naar www.sportpromocode.be, waar je dankzij de speciale promotiecode een welkomstbonus van €100 kunt ontvangen om bij Ladbrokes te gaan spelen.mill-1734905_960_720

Ladbrokes is al jarenlang de nummer één sportbet website van België en kan rekenen op een stevige reputatie en groot spelaanbod. Het wedden op sportwedstrijden is de laatste jaren enorm populair geworden. Meer nog: het aantal spelers stijgt elke dag omdat het ervoor zorgt dat kijken naar je favoriete sportwedstrijden of je lievelingsteam aanmoedigen nog spannender wordt. Je kunt niet alleen op Belgisch voetbal gokken, ook wedstrijden uit de Engelse Premier League en uit tal van andere landen zijn beschikbaar. Daar stopt het natuurlijk niet, je kunt een gokje wagen op een groot aanbod aan andere sporten om zo een leuk zakcentje te winnen of zelf een mooi bedrag op te strijken.

Maar even terug naar Olivier Deschacht, want gokken op je eigen wedstrijden mag natuurlijk niet! De KBVB voert ondertussen een onderzoek uit naar de bewuste wedstrijd en het account van Deschacht. Want er is wel degelijk gegokt vanuit die account op de wedstrijd tegen Benfica, waar Olivier Deschacht ruim een uur op het veld stond. Volgens hem is het zijn broer die de account gebruikt, maar verder onderzoek is toch nodig om zogenaamde matchfixing uit te sluiten.